Skupnost – prostor novih idej!?

Nove ideje se rojevajo povsod in prostor za inovativnost je vedno odprt. Globoko pa verjamem, da je najboljši prostor inovativnosti skupnost. Seveda je potrebno premagati nekatere ovire:

  • nekdo mora prevzeti tveganje in s skupnostjo začeti,
  • zgraditi je potrebno osnovno zaupanje,
  • naučiti se moramo v skupnosti živet.

Sam poskušam z graditvijo skupnosti podjetnikov, ki naj bo prostor soustvarjanja, deljenja in iskanja zmagam-zmagaš situacij. Tudi vas povabim, da se pridružite. Podjetniki so vsi tisti, ki imajo ideje in so pripravljeni prevzeti tveganje, da jih uresničijo.

Obišči SID – Slovenske ideje: sodelovanje podjetnikov

Skupnost je seveda lahko tudi spletna in tudi tam je veliko možnosti skupnega ustvarjanja. Vstopite v ta eksperiment in skupaj odkrivajmo možnosti, ki jih tovrstna skupnost ponuja. Vidim možnosti odkrivanja skupnih projektov, iskanje novih idej in zamisli, izmenjavo znanja in še kaj. Vse to so seveda tudi stvari, ki so dobrodošle med sodelavci v podjetju.
NING na katerem je postavljena skupnost SID vam seveda omogoča, da ustvarite lastno skupnost, ki je lahko zasebne ali poslovne narave. Za razliko od nekaterih drugih skupnostnih portalov omogoča Ning tudi zaprte skupnosti, dostopne le članom. To je v posameznih primerih nujno.

Komentiraj